Din hud, Ditt ansikt (DVD)

”Din hud, Ditt ansikt” er en DVD som viser ansikts-/halsmassasje og ansikts-/halsgymnastikk. Veiledende pris er kr. 79,-.

Dette er en film du kan se på og samtidig utføre de samme øvelsene på deg selv.

Man kan selvfølgelig gå til en hudterapaut og få utført ansiktsmassasje, men dette er i lengden en kostbar sak. Du må også gå jevnlig for å få ønsket resultat. Ansiktsgymnastikk er det derimot kun en selv som kan utføre.

Massasje i ansiktet og på halsen er bra for å øke blodsirkulasjonen, og dermed tilføre huden mer oksygen og næringsstoffer. Avfallsstoffer fjernes lettere, og huden får et friskt utseende.

Ved jevnlig behandling kan rynker reduseres, både de som er på vei og de som allerede har satt sine spor. Dessuten er det mange ømme punkter i ansiktet, som det er deilig å massere etter en stresset hverdag.

Gymnastikk for ansikt og hals er like viktig for ansikt og hals som trening er for kroppen. Musklene blir strammere og større.

Dine naturlige ansiktstrekk blir bevart på en behagelig og naturlig måte. Dobbelthaken kan du slippe å se noe til, eller du kan fjerne den som har begynt å henge.

Her kan kvinner ta saken i egne hender, menn også for de som ønsker det!!

YouTube

Nå kan du se filmen "Din hud, ditt ansikt" på YouTube, men du har fortsatt muligheten til å bestille filmen på DVD gjennom din bokhandler på nett eller butikk. 

Filmen på YouTube er delt i to deler.

Her er link til delen med massasje for ansikt og hals:

https://www.youtube.com/watch?v=cBAKQMDzaAM 

Her er link til delen med gymnastikk for ansikt og hals:

https://www.youtube.com/watch?v=7uGeI7hMd6k

Her fra en reportasje i "Shape-Up", som omhandlet massasje og gymnastikk for ansikt og hals.

Man må legge litt tid til dette selv, men det er verdt det. Og resultatet blir helt naturlig!

EN SUNN LIVSSTIL

Samtidig med at man tar ansikts- og halsmassasje, og gymnastikk for ansikt og hals, er det viktig å drikke mye vann og spise sunt.

Brokkoli skal være den sunneste grønnsaken vi har, så spis i vei, men velg helst økologisk! Denne grønne grønnsaken hjelper også immunforsvaret med å forkjempe virus. 

Lettkokte grønnsaker smaker bedre enn ihjelkokte grønnsaker, så ett par minutter er nok når man skal koke brokkoli, blomkål, gulrøtter og flere andre grønnsaker. Ha litt salt i vannet, og velg helst økologisk!

Det er viktig med god pust, slik at kroppen får nok av oksygen til alle cellene i kroppen. Gå tur hver dag, ellers kan du ta sykkelen til jobben/skolen så langt det lar seg gjøre. 

Det er viktig at lungene får jobbe litt og får trukket seg helt ut. 

Stump røyken!!! Hvis du ikke røyker, så bør du absolutt ikke begynne med det. Stoffer i røyken hindrer god blodsirkulasjon.

Filmcrewet

"Din hud, ditt ansikt" er produsert av Erik Jacobsen, en anerkjent dokumentarfilmskaper fra Vestfold, og Ditlev Eidsmo, en filmfotograf med lang erfaring i TV-Vestfold og TV2.

Selv om filmen "Din hud, Ditt ansikt" ble produsert i 1999, så er filmskaperne fortsatt aktive i dag. OG temaet rundt filmen er mer en viktig den dag i dag. Botox, fillers og operasjoner er nesten dagligtale blant influensere.

  • Ting som bør fikses

    Mange kvinner verden over ønsker å fikse på både det ene og det andre når det kommer til eget utseende.

  • På operasjonsbordet

    På operasjonsbordet overlater du alt til kirurgen. Det går som regel veldig bra, men det kan også gå veldig galt.

  • For mye av det gode

    Dette er vel kanskje ett av skrekkeksemplene når det gjelder plastisk kirurgi.

En liten anmeldelse av filmen på linken under: